Terveisiä Kitteeltä!

Vietimme aurinkoisen viikonlopun Strategia! -koulutuksen parissa Kiteellä Ruokkeen Lomakylän hulppeissa maisemissa 4.-6.5.2018. Koulutuksessa opimme luomaan strategiaa ja ymmärtämään miten strategian luomisen työkaluja voidaan käyttää toiminnan suunnittelussa. Osallistujat tulevat luomaan Kajaanin Nuorkauppakamarin uutta strategiaa yhdessä valmistautuvan puheenjohtajan Henna-Mari Närhen kanssa.

Koulutusviikonlopun aikana loimme uusia ystävyyssuhteita ja verkostuimme ympäri Suomen tulleiden nuorkauppakamarilaisten kanssa. Koulutusta edelsi etätehtäviä ja ryhmäytymistä oman tiimin kanssa internetin välityksellä.

Tänä vuonna Strategia! -koulutuksen teemana oli luonnollisuus eli #luonnollisesti, joka näkyi muun muassa tiimien nimissä ja pukeutumisessa. Kajaanin osallistujat kuuluivat keijuihin, mörrimöykkyihin ja metsän petoihin.

Koulutus koostui lyhyistä teoriaosuuksista strategian laadinnan eri vaiheista, ja tiimityöskentelystä niiden pohjalta. Koulutuksen aikana jokainen tiimi laati strategiaehdotuksen Kiteen Nuorkauppakamarin strategiatyöryhmälle.

Jottei työntäyteinen koulutus olis uuvuttanut osallistujia, oli ohjelmassa myös Kitteen järjestämää Kalevala Gin -esittelyä ja maistiaisia, aamujoogaa ja frisbeegolfia, teemaillallista ja saunomista paljun kera. Antoisan ja ikimuistoisen koulutuksen jälkeen on hyvä lähteä työstämään Kajjaanille uutta, timanttista strategiaa!

Kajaanin nuorkauppakamarin three MMM strategy team; Matti, Milla &
Minna

 

Maisemakuvat: Vesa Tiainen, Kiteen nkk

 

jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Edellisiä artikkeleita