Teehuone vaiko yhteistyön työpaja?

P1010662

Pääsin taas todistamaan hienoa tapahtumaa Teehuone Tsaikassa, elikkäs Social Fridayta. Yksinkertainen on monesti kaunista, sen kyllä huomasi.  Erittäin simppeli idea, etsitään paikka ja kerätään sinne samanhenkisiä ihmisiä juttelemaan. Mistä he juttelisivat?  Toisistaan ja itsestään. Mitä he siitä hyötyvät ja saavat? Verkostoja, ystäviä, yhteistyömahdollisuuksia sekä huimia ideoita.

Itse kun kuulin tapahtumasta ensimmäistä kertaa ihmettelin että miksei näin hyvää juttua ole ollut jo aikaisemmin? Palataan hetkeksi Tsaikkaan. Oli mahtava kuunnella kun toiset kertoivat yrityksiensä menestyneen lukkopalvelulla ja toiset miettivät mistä saisi rahat omaan menestystarinaansa. Mikä parasta, vaikka olemme kaenuulaisia vaekea tyyppisiä ihmisiä niin kainuulainen perussynti kateellisuus ei ole saanut kutsua Social Fridayhin. Kun ihmiset kuulivat suunnittelijan alun haaveista ja toiveista sekä ongelmista, niin heti lähti tulemaan ajatuksia sekä ideoita muiden yrittäjien suusta, että minne kannattaa suunnata ja mitä tehdä seuraavaksi. Mahtavaa sanon minä! Yhteistyö on mielestäni se voimavara mitä kannattaa ja pitää hyödyntää Kainuussa!

Jos siis mietit yrittäjyyttä tai sinulla on joku ongelma suosittelen tulemaan kertomaan siitä Social Fridayhin.

Onneksi Social Friday vielä järjestetään useamman kerran, mutta toivon kun kahdeksas kerta koittaa että saisimme rakennettua tälle jatkoa, ja ennen kaikkea yhdessä!

Kiitän ja kumarran

-Mika”FribaMika” Hyvönen

jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Edellisiä artikkeleita