Pulse247 -yritysvierailu

Vierailu verkkokaupan ihmeelliseen maailmaan

Ryhmä Kajaanin nuorkauppakamarilaisia kävi vierailulla Pulse247 Oy:ssä, jonka päätuote on verkkokauppasovellus MyCashflow. Se on ohjelmisto, jonka avulla voi laittaa oman verkkokaupan pystyyn. Firman ”nörttipäällikkö” Ismo Ruotsalainen esitteli toimintaa ja kertoi laajemminkin verkkokaupasta.

Verkkokauppa on mielenkiintoinen aihe, sillä kaupankäynti on murroksessa. Suomalaiset perinteiset tavaratalot eivät ole verkkokaupassa kovin hyvin pärjänneet, pienet kivijalkakaupat näkevät siinä hengissä pysymisen keinon ja nopeimmin miljardin euron liikevaihtoon kasvanut eurooppalainen yritys on verkkokauppa Zalando. Suomessa verkkokaupassa ollaan monesta syystä muuta Eurooppaa jäljessä.

pulse247kuva

MyCashflow:sta on erilaisia versioita, jotka sopivat erikokoisille yrityksille. Riisutuin versio on ilmainen ja kattavammat paketit perustuvat kuukausimaksuun. Tarkoitus on, että verkkokaupan perustaminen ja pyörittäminen on asiakkaille mahdollisimman vaivatonta. Pulse247:ssä arvostetaan yksinkertaisia asioita.

Verkkopalveluja tarjoavan yrityksessä on luontevaa, että etätyötä tehdään paljon ja siksi etätyön välineitä ja käytänteitä kehitetään jatkuvasti.

Kovia faktoja vierailukohteesta:
Pulse247 on kajaanilainen yritys, joka työllistää 10 ihmistä, liikevaihto on miljoonan euron luokkaa ja maksavia asiakkaita on 1500, jotka ovat pääosin suomalasia yrityksiä.
Viime vuonna Pulse247 Oy sijoittui Deloitten Technology Fast 50 Finland 2014 -listan sijalle 13, sillä se kasvatti liikevaihtoaan edeltäneen viiden vuoden aikana 549 prosenttia.

http://www.pulse247.info/

 

Teksti: Kaisa Merilahti

jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Edellisiä artikkeleita