Kajaanin Nuorkauppakamarin yhteistyökumppanit 2021

Kainuun Liitto

Kainuun liitto vastaa maakunnan yleisestä aluekehittämisestä, maakuntakaavoituksesta ja edistää alueensa elinkeinoja EU-ohjelmien rahoitusviranomaisena. Kainuun liiton tehtävät liittyvät alueen suunnitelmalliseen kehittämiseen, edunajamiseen ja viestintään.

 

Kainuun Yrittäjät

Kainuun Yrittäjät on Suomen Yrittäjien aluejärjestö. Järjestön tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana:

– Parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä
– Lisätä yrittäjien painoarvoa yhteiskunnallisessa päätöksenteossa
– Luoda myönteistä asennetta yrittäjyydelle
– Tuottaa jäsenpalveluita

Kajaanin Kaupunki

Kajaanista löytyvät lähietäisyydeltä monipuoliset palvelut ja upeat virkistysmahdollisuudet sekä useita erilaisia asumisvaihtoehtoja. Kajaani tarjoaa monipuolista kulttuuritarjontaa ja erinomaiset puitteet liikunnan harrastamiseen. Kajaanin kaupunki toivottaa tervetulleeksi uudet työntekijät, sijaiset ja harjoittelijat.

KaisaNet

Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, IT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Kaisanet tuottaa arvoa asiakkailleen korkealaatuisen it-osaamisen muodossa. Meiltä saat konsultointia, digitaaliset ratkaisut arjen sujumiseksi sekä laitteet ja liittymät. Kaikki mitä yhteydenpitoon tarvitset.

Kukkakeskus

Kukkakeskuksesta löydät runsaat valikoimat kauden leikkokukkia ja ruukkukukkia aivan Kajaanin keskustasta. Olemme erityisesti panostaneet sesonkien mukaan elävään, runsaaseen leikkokukkavalikoimaan. Hyvät toimittajakontaktit sekä Hollannissa että Suomessa takaavat laadukkaat ja tuoreet kukat läpi vuoden. Pyrimme löytämään valikoimaamme myös erikoisuuksia maailmalta.

OP Kainuu

OP Kainuu (viralliselta nimeltä Kainuun Osuuspankki) on Kajaanin talousalueella toimiva täyden palvelun pankki, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Se kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi OP Ryhmän aluepankeista.

Pekka Heikkinen & kumpp.

Pekka Heikkisen leipomo ja konditoria ovat palvelleet asiakkaita Kajaanissa jo vuodesta 1913. Valmistamme makeat ja laadukkaat leivokset, kakut ja konditoriatuotteet Kajaanissa Välikadulla sijaitsevassa konditoriamyymälässä eli tutummin Pekkiksen puodista. Kahvilassamme keitetään aamuvarhaisesta saakka vastajauhettua kahvia leipomoherkkujen kaveriksi. Tehdään myös täyttäviä eväsleipiä heti aamusta täyttävämpään nälkään. Hyvvää sen olla pittää!

Sollertis

Sollertis on kotimainen digimarkkinointi- ja IT-palveluyritys. Tuotamme laadukkaasti ja luotettavasti monipuoliset markkinointikampanjat, konesali-, pilvi-, tuki- ja elinkaaripalvelut. Kauttamme saat myös tarvitsemasi lisenssit ja laitteistot.

Suomen Diginaiset – Sollertis

Diginaiset auttavat sinua saavuttamaan parempia tuloksia verkossa. Teemme yrityksellesi vaikuttavaa digimarkkinointia, jonka tarkoituksena on kasvattaa asiakasmäärääsi ja kiinnostusta palveluitasi kohtaan. Tiimillämme on kokemusta verkkoliiketoiminnan kehittämisestä useilla alueilla ja intohimonamme on auttaa asiakkaitamme saavuttavaan loistavia tuloksia verkossa.