Koejäsenhakemus

Liiity osaksi noin 5 000 suomalaisen ja 200 000 kansainvälisen nuoren kontaktiverkostoa! Nuorkauppakamri toiminta tarjoaa mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen, uusien ystävien ja verkostojen luomiseen, uusiin haasteisiin, maailmanluokan mahdollisuuksiin, elämyksiin ja vaikka mihin! Yhdelle henkilölle voi olla tärkeää kehittyä kouluttajana, johtajana ja erinomaisena puhujana, toinen haluaa luoda laajoja bisneskontatkeja ja kolmas haluaa lajeenta ysäväpiiriään kotimaassa tai jopa maailmanlaajuisesti. Mikä on sinun juttusi?

Ensin osallistut Kajaanin Nuorkauppakamarin toimintaan koejäsenenä, jolloin pääset osallistumaan toimintaan ja arvioimaan onko kamaritoiminta sinua varten. Myöhemmin kriteerit täyttävät koejäsenet valitaan varsinaisiksi jäseniksi yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa keväällä tai syksyllä. Jäseneksi valitsemisen jälkeen saat äänioikeuden Kajaanin Nuorkauppakamarin kokouksissa sekä voit hakeutua hallituksen virkoihin. 

Edellytykset Kajaanin Nuorkauppakamarin ry:n koejäseneksi;

  • Olet alle 40-vuotias
  • Osallistuminen koejäsenille tarkoitettuun perehdyttämistilaisuuteen
  • Osallistuminen kamarin kuukausitapahtumiin sekä muihin aktiviteetteihin
  • Osallistuminen johonkin kamarin toteuttamaan projektiin

Täytä alla oleva koejäsenhakemus ja me olemme sinuun yhteydessä pian! Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös suoraan hallituksen jäseneen (yhteystiedot löydät hallitus välilehdeltä).

    Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Mahtavaa, että olet kiinnostunut Kajaanin Nuorkauppakamarin toiminnasta!