Kajaanin Nuorkauppakamarilaiset menestyivät alue D:n vuosikokouksessa.

Kajaanin Nuorkauppakamarilaiset menestyivät viikonvaihteessa Suomen Nuorkauppakamareiden alue D:n vuosikokouksessa Raahessa.

Kajaanin Nuorkauppakamarin jäsen Kaisa Marin palkittiin alueen vuoden nuorkauppakamarilaisena. Palkinnon perusteina olivat mm. heti liittymisestä alkaen Kaisasta huokunut tekemisen meininki ja iloinen mutta samalla myös tarvittavan tiukka ote asioihin. Kaisan vahvuuksia näiden edellämainittujen ominaisuuksien lisäksi ovat hänen ihmissuhde- sekä esiintymistaitonsa, joilla on myös niitetty kansallista ja kansainvälistä menestystä Kajaanin Nuorkauppakamarille. Kaisan avulla Kajaanin Nuorkauppakamarin on saanut lisää näkyvyyttä paikkakunnalla.

Viikonlopun aikana järjestettiin myös Suomen Nuorkauppakamarien alue D:n puhekilpailu, jossa oli yhteensä 14 osallistujaa. Voitto tuli jo toisena vuonna peräkkäin Kajaanin Nuorkauppakamarille. Tänä vuonna Kajaanin Nuorkauppakamaria edusti Teppo Kauppinen, joka voiton myötä lähtee edustamaan aluetta valtakunnalliseen Sanan Säilä -kilpailuun. Sanan Säilä järjestetään Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vuosikokouksen yhteydessä Lappeenrannassa huhtikuun lopulla.

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita