Joulupuu starttaa jälleen!

Kajaanin Nuorkauppakamari järjestää jälleen perinteisen Joulupuu -keräyksen. Joulupuun lahjoja kerätään tänä vuonna Kajaanin Prismassa ainoastaan pe 7.12 klo 15-19 sekä la 8.12. klo 11-16. Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa lahjoja Kajaanilaisille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Viime vuonna Kajaanissa kerättiin nuorkauppakamarin johdolla noin 350 pakettia.

Joulupuun tarjoaa kansalaisille ja yrityksille helpon tavan saada hyvä joulumieli ja levittää sitä eteenpäin. Kajaanin Nuorkauppakamari hoitaa lahjojen keräämisen ja yhteistyökumppanit huolehtivat lahjojen toimittamisesta lapsille. Kajaanin Nuorkauppakamarin yhteistyökumppaneita Joulupuu-keräyksessä ovat tänä vuonna mm. Pelastaa Lapset ry, Työttömien yhdistys, Yksin- ja yhteishuoltajat ry, Kajaanin seurakunnan Diakoniatoimi sekä Kainuun maakunnan toimipisteitä. Lahjat menevät suoraan lapsille yhteistyökumppaneiden välityksellä ja tänä vuonna lahjoja kaivataan erityisesti teini-ikäisille.
Joulupuun ideana on antaa lapsille uusi tai itse tehty lahja ja se voi olla pieni tai suuri, edullinen tai kallis. Tavoitteenamme on kerätä tänä vuonna vähintään 200 lahjaa tuomaan joulumieltä lapsille, kertoo projektipäällikkö Minna Haataja.

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita