Hiihtoloma on pulkassa

Kajaanin nuorkauppakamari toteutti hiihtolomaviikon projektin tavoitteensa: tuoda mukavaa tekemistä kaupunkilaisille ja lomalaisille sekä nostaa paikallista osaamista esiin.

Kun lomaviikko alkoi, Kajaanin nuorkauppakamari järjesti yhdessä Kajaanin ammattikorkeakoulun matkailun opiskelijoiden kanssa ulkoilmaohjelmaa Kaukaveden perheiden viikonlopussa lauantaina 28.2. Tapahtuman kävijät pääsivät temppuradalle, kokeilemaan lumikenkiä ja tekemään lumiveistoksia.

Pelit Testiin! -tapahtumassa torstaina 5.3. yleisö pääsi kokeilemaan kajaanilaisten pelinkehittäjien mobiili- ja tietokonepelejä kauppakeskuksen aulassa. Pelien tekijät olivat itse paikalla opastamassa ja kertomassa pelialasta. Samalla he saivat käyttäjiltä palautetta.

Hiihtolomaviikko kruunautui konserttiin, jolla juhlistettiin Kajaanin kaupungin syntymäpäivää. Konsertissa esiintyi Duet Jasmin&Henna ja Antti Matikainen, jota säesti KAO:n konservatorion kasvattien bändi.

 

11011244_10153073260352052_5245764353471571276_n

Tapahtumat olivat erilaisia ja niillä oli erilaiset kohdeyleisöt, mutta niitä yhdisti kaksi asiaa: ne toivat positiivista tekemisen meininkiä lomaviikolle ja antoivat paikallisille nuorille aikuisille oppimisen ja kehittymisen paikkoja. Tässä kiteytyy hyvin nuorkauppakamarin toiminnan ajatus.

Edellä mainittujen nuorten osaajien lisäksi projektia oli toteuttamassa media-alan opiskelijoiden osuuskunta Avedia, joka teki projektin visuaalisen ilmeen ja  markkinointimateriaalin. Ja konsertin tekniikasta vastasi Tuomas Laitinen.

Nyt projektin lopussa huomaan, että parasta koko projektissa oli kaikkien näiden omien alojensa osaajien kanssa työskentely. Jos itselläni hetkellisesti kävi jokin epäilyksen häivä mielessäni, niin kun keskustelimme suunnitelmista tai näin heidät hommissa, huoleni katosivat. Opin paljon uusia asioita. Ja mikä ilahdutti eniten, kaikki olivat mukana loistavalla asenteella.

Kiitos kaikille projektissa mukana olleille ja tapahtumiin osallistuneille!

Kaisa Merilahti

Hiihtoloma Kajaanissa -projektipäällikkö

jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Edellisiä artikkeleita